Superpremium KOIRANRUOKA

Korkealaatuinen täysravinto nuorille, aikuisille ja aktiivisille urheilukoirille

 

Monialaisen suunnittelun ja testien jälkeen, sekä keskusteltuamme monen eläinlääkärin sekä rehuasiantuntijoiden kanssa - olemme luoneet täydellisen ruokintaratkaisun niin ruokintaan kuin koulutukseen CP Scherk- ja Team Heuwinkl -järjestelmän mukaisesti.

 

Minä, Markus Schwendinger, pitkäaikainen koiranruuan asiantuntija – yhdessä malinoiskasvattajien, koiranhoitajien sekä urheilukoiraharrastajien Conny ja Peter Scherkin kanssa, olemme kehittäneet koiranruuan, joka sopii erinomaisesti koiriemme koulutukseen sekä ruokintaan.

CP Scherkin ja Heuwinkl -tiimi on antanut ohjeet ja toivomukset tähän ruokaan.

Ruokaan, jossa voisi yhdistää koulutuksen sekä ruokinnan.

 

 

 

Kanssa kehitetty

Pennun ruokinta aloitetaan KYNOVITAL Junior Fit & Healthy 32/18 koiraruualla Tätä ruokaa voi käyttää sekä ruokinnassa, että harjoituksissa.

Pentua harjoitetaan ja ruokitaan monta kertaa päivässä – käyttämällä KYNOVITAL Junior Fit & Healthy 32/18 nappulaa ei tarvita erillistä treeniherkkua. Ruokinta on helppoa ja tasapainotettua koko kasvukauden ajan.

CP Sherki ja Team-Heuwinkl ovat kehittäneet nappulan muodon ja koon niin, että se on helppo käyttää koulutuksessa. Se maistuu hyvältä ja se on helppo pitää kädessä.

 

Onnistuneen kasvuvaiheen jälkeen siirtyminen KYNOVITAL Adult Athletics 28/20: een on helppoa ilman, että joudutaan luopumaan optimaalisesta harjoittelukroketista eikä tarvitse muuttaa koiran ruokintaa. KYNOVITAL Adult Athletics 28/18 jatkaa samaa erinomaista laatua samoilla raaka-aineilla kuin KYNOVITAL Junior Fit & Healthy 32/18:

 

KYNOVITAL-koiranruokamme koostumus perustuu uusimpaan tieteelliseen tietoon. Varmistamme, että suurin osa proteiineista (> 70 %) on eläinperäisiä ja että ne ovat paremmin sulavia.

 

Hiilihydraattien osuus on valittu optimaalisesti siten, että välitön ja nopea energialähde on koirasi käytettävissä mahdollisimman hyvin. Vain riisiä ja durraa (hirssiä) käytetään hiilihydraattilähteinä.

 

Tämä tekee KYNOVITAL:sta 100 % gluteenittoman!

 

Kondroitiinisulfaatti ja glukosamiini tukevat nivelten rakentamista sekä nivelruston muodostumista ja ylläpitoa

Kreatiini lisää lihasvoimaa ja takaa nopeamman uudistumisen

L-Karnitiini Tukee rasvan ja energian aineenvaihduntaa

 

100% Gluteeniton – ei vehnää, eikä maissia – missään muodossa

Miksi KYNOVITAL – koiranruokaa…

Nappulan koko ja erityinen muoto tekevät nappulan käsittelemisen helpoksi koulutuksessa. Muodon on kehittänyt CP Sherk ja Team-Heuwinkl, jotka käyttävät paljon kädestä palkkaamista.

Yli 30% siipikarjan kuivaa lihaa (tämä vastaa yli 75% kanan ja kalkkunan tuoretta lihaa) korkealaatuisena eläinproteiinilähteenä, jonka sulavuus on yli 90%.

Riisi ja durra (hirssi) tarjoavat helposti sulavia hiilihydraatteja nopeasti tarvittavan energian saamiseksi.

100% gluteeniton!

Täydellinen luopuminen vehnästä, vehnäjauhoista ja maissista tai maissijauhoista

 

 

Korkealaatuiset rasvat tarjoavat koiralle tärkeitä omega 3- ja omega 6 -rasvahappoja ja takaavat optimaalisen energiansaannin sekä kauniin turkin ja terveen ihon ja ennen kaikkea tukevat myös luonnollista puolustuskykyä.

Tasapainoinen kalsiumin ja fosforin suhde takaa luuston harmonisen kasvun.

Kondroitiinisulfaatti ja glukosamiini tukevat nivelten rakentamista sekä nivelruston muodostumista ja ylläpitoa.

Kreatiini lisää lihasvoimaa ja takaa nopeamman uudistumisen

L-Karnitiini Tukee rasvan ja energian aineenvaihduntaa

Frukto-oligosakkaridien lisääminen prebioottisilla vaikutuksilla edistää ruoansulatusta.

Tasapainoinen, eri tavalla liukoisten kuitujen pitoisuus stimuloi koiran haluttua suolistoflooraa ja varmistaa tasaisen ruoansulatuksen.

 © 2022

.

jakelu FINLAND: TOPDOG MYYMÄLÄünz, 03100 Nummela, asiakaspalvelu@topdog.fi